Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF)

Általános Szerződési Feltételek

Megrendelések feladása a www.cornholejatek.hu és www.magyarcornhole.hu weboldalakon regisztráció nélkül lehetséges.

Minimum vásárlási érték nincs.

Vásárláskor körültekintően válaszd ki a kívánt terméket (Cornhole-készlet), a kért felületet és zsákokat, továbbá a kiegészítőket a megrendelő űrlapon tudod megrendelésre összeállítani.
Egyszerre 1, azaz egy készlet (tábla, zsákok, opcionálisan kiegészítők) rendelésére van mód. Ettől eltérő igény esetén az általános e-mail címre (info@famistat.hu) kell üzenetet küldeni.
Amennyiben kérdésed merül fel a termékkel vagy bármely részével kapcsolatban, keress minket e-mailen vagy telefonon (+36 30 5383345).

A termék kiválasztása után add meg a szállítási és számlázási adataidat. Ezután a fizetési mód kiválasztása után a rendelés feladásához nyomd meg a „Megrendelem” gombot.

A termékek és lehetőségek, valamint a kiegészítők árai bruttó (ÁFÁ-val növelt) árak, és magyar Forintban értendők. Az itt megadott árak – amennyiben kértél kiszállítást – a szállítási költséget is tartalmazzák.

Megrendelésed utánvéttel, bankkártyával vagy banki előreutalással tudod kifizetni.

A megrendelés elküldését követően kapsz egy email-t (a szállításnál megadott e-mail címre), amely a rendelés részleteit tartalmazza (termék, felület, zsákok, kiegészítők, rendelés bruttó ára, szállítási költséggel együtt). Majd ezt követően még egy email-t küldünk Neked, amelyben a rendelés befogadását jelezzük. Rendelése ekkor kerül feldolgozásra, a megbízást ekkor vállaljuk el.

A megrendelés állapotáról, változásokról email-ben értesítést kapsz, így nyomon tudod követni a rendelést.

Fenntartjuk a jogot, hogy a regisztrációnál megadott telefonszámon a megrendelést kontrolláljuk, illetve a kiszállítás időpontjáról értesítünk.
A weboldalon feltüntetett árak érvényes fogyasztói bruttó árak. Amennyiben azonban technikai hiba miatt téves ár jelenik meg, telefonos egyeztetéskor korrekcióra kerül sor, ahol új rendelést adhatsz le, vagy érvénytelenítheted vásárlásod.

A szerződés ráutaló magatartással jön létre, iktatásra nem kerül, de az elektronikus mentés és nyilvántartás megtörténik. Írott formában csak a kötelező nyugta/számlaadás formájában kerül sor.

A szerződés magyar nyelven jön létre és rá a magyar jog az irányadó.

Szállítási határidő 1-15 munkanap.
Ha a határidő valamilyen oknál fogva (pl.: technikai problémák) ettől eltérne, telefonon vagy e-mailben értesítünk Téged, mint vásárlót.

A szigorúan hivatalos fogyasztói elállással kapcsolatos rész:
A fogyasztó (vevő) a szerződéstől 8 (nyolc) munkanapon belül indoklás nélkül elállhat.
Megrendelés során élhet a 17/1999. Kormányrendeletben részletesen rögzített feltétel nélküli elállási jogával a vásárlástól számított 8 (nyolc) munkanapon belül . A fogyasztó az elállás jogát attól a naptól kezdve gyakorolhatja, amikor az árut átvette.
Az értékesítő köteles a fogyasztó által kifizetett összeget haladéktalanul kifizetni, de legkésőbb az elállást követő 30 (harminc) napon belül visszatéríteni. A fogyasztó viseli az elállási jog gyakorlása miatt az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket valamint visszafizetéskor a termék ára, de a szállítási díj nem kerül visszafizetésre. Az értékesítő azonban követelheti az áru nem rendeltetés szerű használatából eredő kárának megtérítését.
Az áru ellenértékét banki utalással juttatjuk vissza a rendelőnek.

Ha a termék bizonyítottan gyártási hibás, akkor visszafizetési vagy cseregaranciát vállalunk, amely magában foglalja a szállítási költség visszafizetését vagy új termék ingyenes küldését.